Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

WordJav demo és frissítés letöltése

Frissítve: 218. 02. 08.
Aktuális verziószám - 1.7.2

A szoftver Windows 95 vagy magasabb Windows operációs rendszert, valamint MS Word-öt igényel. A képernyőfelbontás minimális értéke: 800x600.

WordJav programunk a WinJav és a DOS-os GepJav továbbfejlesztett változata, támogatja a program szerkesztőjében vagy az MS Wordben írt enterek nélküli és enteres sortartó másolások javítását. Elsősorban iskolai felhasználók számára készült. Hálózati telepítés esetén a tanár folyamatosan ellenőrizni tudja a tanulók órai munkáját.

A honlapról indítható telepítő program szokványos windowsos telepítő.

A demo változatban a funkciók többsége kipróbálható, de etalonként csak 2 szöveg jelölhető ki (Nyelvetl.txt, Feladatsor_1.txt), illetve az internetről csak 5 további másolószöveg jelölhető ki. A demo verzióban a tanári funkciókat is kipróbálhatjuk, a tanári jelszó mezőt üresen kell hagyni. A program és a telepítő nem rendelkeznek digitális aláírással, ezért a Windows Defender figyelmeztető ablakában a "További információk"-ra kell kattintani ha engedélyezni akarjuk a telepítést.

WordJav demo

Ismertető

WordJav.exe (frissítéshez)

wordjav_setup172.exe (810 kB)

inf-wj.rtf (61 kB)

wordjav172.zip (488 kB)

wordjav172.rar (488 kB)
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet


ASD, ABC, GepOkt007, WinOkt

Egyéb programok

Info rendszergazdáknak