Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

WordJav demo és frissítés letöltése

Frissítve: 2009. 11. 29.
Aktuális verziószám - 1.6.4.3

A szoftver Windows 95 vagy magasabb Windows operációs rendszert, valamint MS Word-öt igényel. A képernyőfelbontás minimális értéke: 800x600.

Legújabb programunk a WordJav, amely a WinJav és a DOS-os GepJav továbbfejlesztett változata, támogatja a program szerkesztőjében vagy az MS Wordben írt enterek nélküli és enteres sortartó másolások javítását. Elsősorban iskolai felhasználók számára készült. Hálózati telepítés esetén a tanár folyamatosan ellenőrizni tudja a tanulók órai munkáját.

A letöltött "wj_telep.exe" fájl önkicsomagoló, mérete sikeres letöltés esetén 761 kB. Ha kisebb a mérete, ismételjük meg a letöltést. Internet Explorer használatakor mentés helyett a Futtatás javasolt, majd a megjelenő ablak Browse gombjával módosíthatjuk a kicsomagolás helyét, az Extract gombbal engedélyezzük a kicsomagást. A továbbiakban keressük meg a kicsomagolt WJ_TELEP mappában a felrak.exe-t, elindításával történik a telepítés. Az asztalon megjelenő WJ parancsikonnal indítható a WordJav program.

A demo változatban a funkciók többsége kipróbálható, de etalonként csak 2 szöveg jelölhető ki (Nyelvetl.txt, Feladatsor_1.txt). A demo verzióban a tanári funkciókat is kipróbálhatjuk, a tanári jelszó mezőt üresen kell hagyni.

WordJav demo

Ismertető

WordJav.exe (frissítéshez)

wj_telep.exe (759 kB)

inf_wj.rtf (59 kB)

wordjav.zip (435 kB)

wordjav.rar (436 kB)
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet


ASD, ABC, GepOkt007, WinOkt

Egyéb programok

Info rendszergazdáknak