Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...


Wordjav_Inet gyakorlások eredményei - archívum törölve

Aktuális program verzió: 2.7.2

Program ismertető és letöltés

A személyes adatok védelmének jogi háttere 2018. május 25-től jelentősen meg fog változni. Ennek kapcsán, és különösen a 16 évet be nem töltött felhasználók védelme érdekében, az ingyenes Wordjav_Inet és a fizetős WordJav programok működésében és a gepokt.hu oldalaiban legkésőbb május 24-ig az alábbiakat tervezzük:

1. Az iskolákban használt WordJav programban (1.7.2 vagy régebbi verzió használatakor) a felhasználó nem tudja a munkáját feltölteni az internetre. Feltöltési kísérlet esetén hibaüzenet keletkezik. Ez vonatkozik a regisztrálatlan demó verziókra is. A program egyebekben a megszokott módon lesz használható.

2. A Wordjav új verziója (1.7.3) itt letölthető . A személyes adatok védelme érdekében a program nem teszi lehetővé, hogy a felhasználó munkáját feltöltse az internetre. Az "internetes etalon" letöltése változatlanul működik. Egy tartalmilag is megújuló verziót augusztus 10-től tervezünk elérhetővé tenni.

3. A Wordjav_Inet program jelenlegi verziója (2.7.2) indítás után "hibaüzenetet" ír ki arról, hogy a program leáll. (Így le-és feltöltés nem végezhető.)

4. A Wordjav_Inet korábbi verziójával esetleg feltöltött munkák nem kerülnek fel az internetre (gepokt.hu gyakorlások oldalára), az esetleges háttérfájlokat feldolgozás nélkül, havi rendszerességgel töröljük.

5. Mivel a WordJav_Inet rendeltetése a MAGYOSZ versenyekre történő gyakorlás és verseny lebonyolítása, az új programverzió a jogi helyzet megnyugtató rendezését követően lesz letölthető. A felhasználóknak, munkájuk feltöltése előtt, el kell fogadniuk a MAGYOSZ illetve a gepokt.hu vonatkozó adatkezelését.

6. A gepokt.hu gyakorlások archívumát (2011-2018) töröltük, mivel személyes adatokat tartalmaz, mely adatok közléséhez a felhasználók nem adták meg a törvény által megkövetelt előzetes hozzájárulásukat.

7. A honlapunkon korábban közzétett és esetleg 3. felek által letöltött eredményjegyzékek másodközléséhez nem járulok hozzá.


Copyright 2018 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem