Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

Freeware szoftverek letöltése

Altalános iskolások figyelmébe!
Az 1 gépes Kipp-kopp Gépírásoktató 2.2.4.1 verzióját magánszemélyek ingyenesen regisztrálhatják otthoni számítógépükre, amennyiben iskolájukban ezt a programot használják.
Letöltés itt .


Vállalkozásomat anyagi okok miatt 2019 december 14-től határozatlan időre felfüggesztem. A folyamatban lévő megrendeléseket az esetben tudom teljesíteni, ha az átutalás december 12-ig (csütörtökig) megérkezik.

A megvásárolt- és ingyenes programjaink (pl. WordJav_Inet) működését, valamint a gepokt.hu honlap elérését a változás nem érinti (csak a fizetéshez kötött szolgáltatások állnak le). Az esetleges frissítések továbbra is letölthetők (függetlenül a vásárlás időpontjától). Keressük annak módját, hogy a tanulók által eddig megvásárolható egygépes ASD, ABC, Kipp-kopp, Gepokt007 gépírásoktató programokat, néhány hónapon belül, korlátozott körben, elérhetővé tegyük. Az egygépes verziók gépcserét követő újraregisztrációjában továbbra sincs változás, 2 ízben ingyenes.


WordJav_Inet online versenyzéshez - szabadon letölthető, terjeszthető

Az oldal frissítve: 2019. 04. 10.
Program frissítve: 2019. 04. 10.
Aktuális verziószám - 2.8.3.
Részletes ismertető letöltése (WordJav_Inet_2019-03-24.pdf)

AKTUÁLIS:

1. Elkészült a WordJav_Inet program legújabb verziója - 2.8.3 - vélelmezett hiba javítására.
2. A feltöltött gyakorlások itt nézhetők meg.
3. Iskolai környezetben a tanulói gépekre történő telepítés javasolt, a "Megosztott Dokumentumok" mappába (pl. c:/Users/Public/Documents).
4. Az új verzió teljes körű használatához a felhasználónak regisztrált MAGYOSZ-tagnak kell lennie. Regisztráció nélkül név (felhasználó neve, felkészítő tanár neve) nem adható meg, az iskola a listából választható. A regisztrált 16 éven aluli felhasználók a gyakorlások során nevük helyett a monogramjukkal jelennek meg az online eredményjegyzékben.
5. A program logfájlokban rögzíti a sikertelen feltöltéseket. Az Eszközök... Feltöltési hibák listája... menüpontra kattintva tölthetők be az adott felhasználó sikertelen feltöltéseinek időpontjai.

LETÖLTÉSEK

Verziószám

Telepítés

Telepítő rar

Hálózati frissítéshez

Változott

Megjegyzés

2.8.2 (2019.03.13.)

verseny-setup.exe <1 MB

verseny-setup.rar <1 MB

wordjav_inet.rar <1 MB

kódlap kezelés, stb

versenyzéshez

2.8.3 (2019.04.10.)

verseny-setup.exe <1 MB

verseny-setup.rar <1 MB

wordjav_inet.rar <1 MB

internet kapcsolat

tesztelésre


A telepítő egy szokványos windowsos telepítő program. Otthoni gépre így célszerű a programot telepíteni vagy frissíteni: klikk a verseny-setup.exe linkre, mentés, futtatás. A program a Wordjav "lebutított" változata, csak az internetes versenyzést szolgálja. Regisztrálni nem kell, freeware. Iskolai környezetben a frissítést a WordJav_Inet.exe cseréjével célszerű végezni (rendszergazdai jogosítással).

2018 óta programjaink digitális aláírással rendelkeznek.

Kérjük, a programmal és az on-line versennyel kapcsolatos észrevételeiket, kérdéseiket - a gyors feldolgozás érdekében - a következő e-mail címre küldjék (és ne valamely másikra):
Várjuk az e-mailedet


A telepítésről és a program működéséről röviden

Telepítés:

1. Otthoni gépen tetszőleges mappába telepíthető (alapértelmezett helye a Megosztott Dokumentumok mappa, Windows 7 alatt: C:\Users\Public\Documents\WordJav_Inet\). A telepítés során a telepítőprogram az asztalra helyezi a WordJav_Inet.exe parancsikonját. Egyes tűzfalak esetében az első programindítás során szükség lehet arra, hogy a felhasználó engedélyezze a WordJav számára az internethez való hozzáférést.
2. A program olyan gépen használható, amelyről elérhető az internet. Hálózaton szükség lehet még arra, hogy a rendszergazda engedélyezze a program számára az internethez való hozzáférést. A program a le- és feltöltések során két biztonságos tárhellyel kommunikál, az alpértelmezett port szám 443 (korábbiakban - 80-as TCP port).
Ha az a tapasztalat, hogy nagy számú felhasználó esetében hibásan működik a program, hálózat helyett telepítsék a programot a tanulói gépekre (például a Megosztott Dokumentumok mappába). Ha a program nem tudja a munkákat feltölteni (html protokolt használ, így a proxy nem gond), ellenőrizzük, hogy az Internet Explorer problémamentesen indul-e.

A 2.8 verzió fontosabb változásai képekben:

El kell fogadni az adatkezelési tájékoztatókat

Azonosítás

Regisztrált felhasználó

Névtelen felhasználó

Eszközök... Feltöltési hibák listája...
Eszközök... Eredménytelen feltöltések listája...
********************************************************************

Ütemező program - szabadon letölthető, terjeszthető
A képre kattintva letölthető a WinZippelt program. Az ütemezés pontosabb, mint a gépírásoktató programjainkban (a hang időzítése kevésbé processzorfüggő). (utemezo.zip, 267809 byte - frissítve 2002.09.22)


Virtuális billentyűzet - szabadon letölthető, terjeszthetőA képre kattintva letölthető egy kis segédprogram, ami megismerteti a billentyűzet helyes felosztását a két kéz és az egyes ujjak között. A fájl önkicsomagoló, Internet Explorer esetében a Futtatás, majd Extract gombokra kattintson (bd-sfx.exe, 179030 byte)


Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


ASD, ABC, GepOkt007, WinOkt

WordJav demo és frissítés

Info rendszergazdáknak