Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

WordJav demo és frissítés letöltése

Frissítve: 2018. 10. 01.
Aktuális verziószám - 1.7.5

A szoftver Windows operációs rendszert, valamint MS Word-öt igényel. A képernyőfelbontás minimális értéke: 800x600.

A személyes adatok védelme érdekében az 1.7.3 verziótól kezdődően a felhasználó nem tudja munkáját feltölteni az internetre. A másolószöveg letöltése az internetről továbbra is működik.
A program korábbi verzióit használók sem tudnak feltöltést végezni, azonban a feltöltési kísérlet programfutási hibát okoz.

Az 1.7.5 verzió változásai:
1. Internetről letöltött szövegek írása során használható a WordJav_Inet-ben megismert "Helyesírás-ellenőrző". Alapértelmezésben be van kapcsolva. Az értékelésben a Hibaszámmal egy sorban kijelzésre kerül, hogy a funkció aktuálisan be volt-e kapcsolva vagy sem.
2. Dolgozat fájlból történő betöltését követően az állapotsorban (alul) megjelenik a leütött enterek száma. Etalonnal való összehasonlítás után az értékelésben is megjelenik az enterek száma.

Az 1.7.4 verzió változásai:
1. Az alapértelmezett betűméret megnő, ha az etalon: txt-kiterjesztésű, vagy feladatsor, vagy az internetről lett letöltve. A korábbi betűméret 12, az új alapértelmezett - 15. Nem változott a betűméret a fájlból betöltött dolgozatok esetében. (Saját etalon készítésénél kerüljük a DOC és RTF formátumokat.)
2. A letölthető internetes szövegek száma 30-ra nőtt.
3. A WordJav_Inet programhoz hasonlóan a másoló szövegablak függőleges pozíciója a program által mozogatott, ami a Beállításokban kikapcsolható.
4. Internetes másolószöveg esetében működik a WordJav_Inet-ben található "A mondat első karaktere nagybetű" funkció.
5. Internetes másolószövegeket csak enterhasználat nélkül lehet írni.

A program telepítése kapcsán tipikus probléma, hogy a szaktanár vagy informatikus (a programba tanári jelszóval belépve) nem "hozza létre" az osztályokat és benne a felhasználókat (Eszközök.. Osztályok, felhasználók), valamint a rendszergazda nem ad teljes hozzáférést a DOLGOZAT mappában létrejött tanulói mappákhoz.
Ha a program már telepítve van, a frissítés telepítést nem igényel, csak a WORDJAV.exe-t kell lecserélni

WordJav programunk a WinJav és a DOS-os GepJav továbbfejlesztett változata, támogatja a program szerkesztőjében vagy az MS Wordben írt enterek nélküli és enteres sortartó másolások javítását. Elsősorban iskolai felhasználók számára készült. Hálózati telepítés esetén a tanár folyamatosan ellenőrizni tudja a tanulók órai munkáját.

A honlapról is futtatható telepítő program szokványos windowsos telepítő (bár célszerűbb csak letölteni és a helyi gépről futtatni).

A demo változatban a funkciók többsége kipróbálható, de etalonként csak 2 szöveg jelölhető ki (Nyelvetl.txt, Feladatsor_1.txt), illetve az internetről csak 6 további másolószöveg jelölhető ki. A demo verzióban a tanári funkciókat is kipróbálhatjuk, a tanári jelszó mezőt üresen kell hagyni. A program és a telepítő digitális aláírással rendelkeznek. Ennek ellenére Windows Defender SmartScreen megakadályozhatja a telepítő exe honlapról való futtatását. Erről további részletek a Letöltés oldalon találhatók.

A program használatáról videók nézhetők meg a Bemutató oldalon. (Az oldal első meglátogatásakor valószínűleg a Flash engedélyezésére kell kattintani.)

WordJav demo

Ismertető

WordJav.exe (frissítéshez)

wordjav_setup175.exe (826 kB)

inf-wj.rtf (61 kB)

wordjav175.zip (493 kB)

wordjav175.rar (493 kB)
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


ASD, ABC, GepOkt007, WinOkt

Egyéb programok

Info rendszergazdáknak