Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

WordJav demo és frissítés letöltése

Frissítve: 2018. 05. 15.
Aktuális verziószám - 1.7.3
Tervezett következő frissítés - 2018. 08. 10.

A szoftver Windows operációs rendszert, valamint MS Word-öt igényel. A képernyőfelbontás minimális értéke: 800x600.

A személyes adatok védelme érdekében az 1.7.3 verziótól kezdődően a felhasználó nem tudja munkáját feltölteni az internetre. A másolószöveg letöltése az internetről továbbra is működik.
2018. május 24-től a program régi verzióját használók sem tudnak feltöltést végezni, azonban a feltöltési kísérlet programfutási hibát okoz.

WordJav programunk a WinJav és a DOS-os GepJav továbbfejlesztett változata, támogatja a program szerkesztőjében vagy az MS Wordben írt enterek nélküli és enteres sortartó másolások javítását. Elsősorban iskolai felhasználók számára készült. Hálózati telepítés esetén a tanár folyamatosan ellenőrizni tudja a tanulók órai munkáját.

A honlapról indítható telepítő program szokványos windowsos telepítő.

A demo változatban a funkciók többsége kipróbálható, de etalonként csak 2 szöveg jelölhető ki (Nyelvetl.txt, Feladatsor_1.txt), illetve az internetről csak 5 további másolószöveg jelölhető ki. A demo verzióban a tanári funkciókat is kipróbálhatjuk, a tanári jelszó mezőt üresen kell hagyni. A program és a telepítő nem rendelkeznek digitális aláírással, ezért a Windows Defender figyelmeztető ablakában a "További információk"-ra kell kattintani ha engedélyezni akarjuk a telepítést.

WordJav demo

Ismertető

WordJav.exe (frissítéshez)

wordjav_setup173.exe (826 kB)

inf-wj.rtf (61 kB)

wordjav173.zip (494 kB)

wordjav173.rar (494 kB)
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


ASD, ABC, GepOkt007, WinOkt

Egyéb programok

Info rendszergazdáknak