Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

Felhasználóink írták

"Gratulálok ehhez a nagyszerű programhoz. Nagyon jól használható, jól felépített."

F. József

"Tisztelt Fejlesztők! Nagyon tetszik a programjuk!!!"

S. Zoltán

"Köszönöm szépen a kódot, sikerült regisztrálnom. Már el is kezdtem a tanulást és nagyon élvezem. Hamarosan jelentkezem az eredményemmel."

V. Noémi

"Sokan vannak, akik szintén szeretnének gépírni megtanulni. Nemcsak a munkában, de a hétköznapokban is igen komoly hasznát veszem. Számtalan levelet, beszámolót kell megírnom, és ebben az esetben igen hatékony, hogy ilyenkor elég csak a monitort és a jegyzeteimet néznem, és könnyedén begépelem a szükséges anyagokat. Ezzel nemcsak időt, de energiát is megtakarítok, hiszen már írás közben észlelem, ha hibát ejtek, és azonnal javíthatom.
Mikor elkezdtem használni a programot, az első kérdésem az volt, hogy milyen gyorsan is lehet megtanulni gépelni és milyen hatékonysággal? Ez természetesen egyrészt tőlünk függ, milyen szorgalommal és milyen gyakorisággal tanulunk. A program viszont minden mást megad.
A program átlátható, élvezet vele tanulni. Minden gyakorlat után látható, milyen sebességgel írtunk, mennyi idő alatt, és milyen osztályzatot kapnánk. Nekem ez még ösztönzőbbé tette a tanulást, egyrészt nagyon élveztem, hogy egyre gyorsabban és gyorsabban tudok írni, másrészt, hogy lesz egyre jobb és jobb az eredményem. Így már nem volt nehéz erőt venni magamon és mindennap leülni gyakorolni, mert a sikerélmény már az első gyakorlás után sem maradt el. Arról nem is beszélve, hogy milyen öröm, amikor az ember egy-egy hosszabb szót gépelve tud leírni, a betűnkénti leütés helyett.
A program lehetőséget ad a javításra, így számtalanszor írhatjuk újra és újra ugyan azt a bekezdést, amíg olyan eredményt kapunk, ami nekünk is megfelel. A programmal nyomon követhetjük azt is, hogyan haladunk a tanulásban, melyik lecke, betű, betűkombináció, amit még gyakorolni kell. Ez igen nagy segítség. A tanulást segítheti a leütésszám, a hangok és a stopper.
Ha már eljutottunk a végére, számtalan másolószöveget találunk, amivel tovább gyakorolhatunk.
A gépírás megtanulása se nem nehéz, se nem könnyű. Kitartás és szorgalom kell hozzá, de a programmal igen élvezetes lehet."

F. Ákos

"Nagy orommel probaltam ki gepiro programukat, melyet a 3-as leckeig vegig is csinaltam! Szeretnem vegigvenni a tananyagot es szivesen megvennem, de...- jelenleg Franciaorszagban elek es mostanaban nem is megyek haza. Kerem irjak meg, hogy lehetseges-e valahogy interneten keresztul a programot atvenni."

B. Dorottya

"Nagyon megtetszett az önök gépírás oktató programja. A demo verziót letöltöttük, és használjuk is, de szeretnénk az egész oktatóprogramot megvenni. Kérjük, tájékoztassanak, hogy az ASD egygépes egyéni felhsználói verziót hogy tudjuk megvenni és telepíteni."

Cs. László

"Miután az első három lecke akadályait leküzdöttem, megjött az "étvágyam", és ezúton szeretnék érdeklődni a tárgyban szereplő program iránt."

K. Gábor

"Köszönöm a segítségét a tíz ujjas gépírás elsajátításához. A tananyaggal és tematikával elégedett voltam, a feladatokat szívesen végeztem. Programját mindenkinek ajánlani fogom. Talán, ha az előzmények, eredmények menüben nem csak visszafelé, hanem előre is lehetne lépkedni...! Mindent köszönök!"

Gy. Attila
Megjegyzés: a jelzett problémát megoldottuk.

"ui.: Immár tíz ujjal. Nagyon köszönöm a küldött ASD gépírásoktató programot, amin végigmenve sikerült megtanulnom a vakírást. Még lassan megy ugyan, de megy. Említette, hogy van arra lehetőség, hogy másolószövegeket küldjenek még, a gépírás fejlesztéséhez. Amennyiben van erre mód, akkor kérem, küldjenek nekem. A program teljesen jó és tetszik, nekem nagyon nagy sikerélmény az, hogy már e szöveg írásakor sem kell néznem a billentyűzetet."

B. György

Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


Röviden a 10 ujjas vakírásról

A helyes testtartás

Érdekességek, versenyek

Felhasználók tapasztalatai

Demo letöltése

Hogyan regisztrálhatok?

Fizetési módok