Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

A programok regisztrálása 1 gépre

Ha Önnek megtetszett valamelyik programunk, a "Súgó/Regisztrálás" menüelem lehetővé teszi az e-mailben történő regisztrálást egy adott gépre. Az újraregisztrálás egy esetben ingyenes (pl gépcserét követően).

Kapcsolat

A regisztráció kérése után célszerű a szoftver árát átutalni (vagy postai rózsaszín csekken befizetni): további részletek.
A fizetés megtörténtéről küldjön e-mailt. (Főleg, ha 1 hétnél több idő telt el a regisztrálást kérő e-mail és a fizetés között, vagy a szoftver felhasználója, a számla címzettje és a fizetés teljesítője 3 különböző személy).

Aktiválás:

A regisztrálás során megadott e-mail címre küldjük e-mailben a regisztrálás befejezését (aktiválást) biztosító fájlt. Ezt a fájlt kell az ASD (ABC, Gepokt... ) mappába menteni.
A szükséges fájl az internetről is letölthető és mentésre sincs szükség:
Kattintsunk a "Súgó/Aktiválás"-ra, majd a megjelenő Aktiválás ablak Letöltés gombjára kattintunk. Ezt követően már csak a program újraindítására van szükség.
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


Röviden a 10 ujjas vakírásról

A helyes testtartás

Érdekességek, versenyek

Felhasználók tapasztalatai

Demo letöltése

Hogyan regisztrálhatok?

Fizetési módok