Kezdőlap Gépírásoktató programok 1 gépre Hálózatos szoftverek Demo, frissítés, freeware Kapcsolat, elérhetőség Hogyan tudom...

Vállalkozásomat anyagi okok miatt 2019 december 14-től határozatlan időre felfüggesztem. A folyamatban lévő megrendeléseket az esetben tudom teljesíteni, ha az átutalás december 12-ig (csütörtökig) megérkezik.

A megvásárolt- és ingyenes programjaink (pl. WordJav_Inet) működését, valamint a gepokt.hu honlap elérését a változás nem érinti (csak a fizetéshez kötött szolgáltatások állnak le). Az esetleges frissítések továbbra is letölthetők (függetlenül a vásárlás időpontjától). Keressük annak módját, hogy a tanulók által eddig megvásárolható egygépes ASD, ABC, Kipp-kopp, Gepokt007 gépírásoktató programokat, néhány hónapon belül, korlátozott körben, elérhetővé tegyük. Az egygépes verziók gépcserét követő újraregisztrációjában továbbra sincs változás, 2 ízben ingyenes.


A programok regisztrálása 1 gépre

Ha Önnek megtetszett valamelyik programunk, a "Súgó/Regisztrálás" menüelem lehetővé teszi az e-mailben történő regisztrálást egy adott gépre. Az újraregisztrálás egy esetben ingyenes (pl gépcserét követően).

Kapcsolat

A regisztráció kérése után célszerű a szoftver árát átutalni (vagy postai rózsaszín csekken befizetni): további részletek.
A fizetés megtörténtéről küldjön e-mailt. (Főleg, ha 1 hétnél több idő telt el a regisztrálást kérő e-mail és a fizetés között, vagy a szoftver felhasználója, a számla címzettje és a fizetés teljesítője 3 különböző személy).

Aktiválás:

A regisztrálás során megadott e-mail címre küldjük e-mailben a regisztrálás befejezését (aktiválást) biztosító fájlt. Ezt a fájlt kell az ASD (ABC, Gepokt... ) mappába menteni.
A szükséges fájl az internetről is letölthető és mentésre sincs szükség:
Kattintsunk a "Súgó/Aktiválás"-ra, majd a megjelenő Aktiválás ablak Letöltés gombjára kattintunk. Ezt követően már csak a program újraindítására van szükség.
Copyright 2008 dr. Gyetvainé Nevelős Erzsébet, Adatvédelem


Röviden a 10 ujjas vakírásról

A helyes testtartás

Érdekességek, versenyek

Felhasználók tapasztalatai

Demo letöltése

Hogyan regisztrálhatok?

Fizetési módok